Diff for "Wikiwijs en vrije schoolboeken in Radio Online"

Differences between revisions 1 and 2
Revision 1 as of 2008-12-07 22:12:03
Size: 414
Comment:
Revision 2 as of 2008-12-07 22:12:42
Size: 434
Comment:
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 1: Line 1:
In het programma Radio Online bespraken presentatoren Francisco van Jole en Peter de Bie de ontwikkelingen rond Wikiwijs en vrije schoolboeken. Wiebe van der Worp was in de studio voor vrije schoolboeken. Daarnaast reageerde Stephan de Valk van de branchevereniging van educatieve uitgeverijen op de plannen. In het programma Radio Online van TROS op Radio 1 bespraken presentatoren Francisco van Jole en Peter de Bie de ontwikkelingen rond Wikiwijs en vrije schoolboeken. Wiebe van der Worp was in de studio voor vrije schoolboeken. Daarnaast reageerde Stephan de Valk van de branchevereniging van educatieve uitgeverijen op de plannen.

In het programma Radio Online van TROS op Radio 1 bespraken presentatoren Francisco van Jole en Peter de Bie de ontwikkelingen rond Wikiwijs en vrije schoolboeken. Wiebe van der Worp was in de studio voor vrije schoolboeken. Daarnaast reageerde Stephan de Valk van de branchevereniging van educatieve uitgeverijen op de plannen.

De stream: http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/radio1/tros/radioonline/20081206-17.wma?start=37:03

De inhoud van deze site is zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder zowel de GNU Free Documentation License als de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen-licentie